8 Mart 2015

Kocaeli-Sakarya-Kazımpaşa Köy Yolları Turu


Fotoğraf için kusura bakmayın. Ama öyle doğal güzellikler içinde bir tur olmadı. Sadece yollar güzeldi. Yağmur yüzünden de çok fotoğraf çekemedik. Ama bu turun bizim için anlamı, 100 kilometreyi geçtiğimiz ilk tur olmasıydı.

Tur KÜBİK (Kocaeli Üniversitesi Bisiklet Kulübü) turuydu. Emre diz sakatlığı nedeniyle katılmayacaktı ama dayanamadı ve zorlamamak şartıyla katıldı. İyi ki zorlamadı... Grubun bir kısmının bisikleti elde çıkardığı, bir kısmının çok zorlandığı, sadece birkaç kişinin tempolu çıkabildiği yokuşu en önde kimseyi kendine yaklaştırmadan çıktı. Altta da yokuşun profili var. Oha dedik kendisine.


3. sıradan giriş yapmış sevgili Emre. Darısı birinciliklere... 

Kazımpaşa Ethem Köftecisi'nde yediğimiz köfte abartıldığı kadar olmasa da ortalamanın çok üstünde lezzetteydi. Çaylar içildi, tekrar yola çıkıldı. E-5'ten geldiğimiz Kocaeli-Sakarya istikametini dönüşte köy yollarından aldık. Tabi ki daha keyifliydi. KÜBİK'le beraber olduğumuz için muhabbet ede ede, güle güle gittik. Nisan'da çıkacağımız 4 günlük Çanakkale turunun ilk ciddi antrenmanını yapmış olduk. Şehitlere Saygı Turu'yla ilgili daha detaylı bilgileri bir sonraki yazıda paylaşacağız. 

Bol Pedal'lar